TOP 2000 CAFÉ STAAT BIJ BEELD EN GELUID

Beleef live Radio 2 bij Beeld en Geluid


Samenvatting
Dit weekend is het Top 2000 Café verrezen in het atrium van Beeld en Geluid in Hilversum. De immense constructie rust op een ingenieuze buizenconstructie in de vijf verdiepingen tellende diepe canyon.Hiervoor was 31 ton materiaal, waarvan 5.250 meter steigerpijp nodig. In het café zijn dit jaar weer meer voor het publiek toegankelijke evenementen gepland dan voorgaande jaren. De eerste televisieopnames voor de Top 2000 Quiz van de NTR vinden op 17 november al plaats.

Programmering Top 2000 Café
Te beginnen met de Radio 2 Top 2000 Stemfinaledag op vrijdag 23 november. Talloze BN'ers komen langs in het Top 2000 Café met hun stemlijstjes. Vanaf 3 december nemen Frits Spits en Bert Haandrikman iedere werkdag een voorproefje op de Top 2000 in KRO's Tijd voor Twee Top 2000 Proeflokaal. Ook andere Radio 2-programma's komen dit jaar vanuit het café, zoals Cappuccino (NCRV), Het Platenpaleis (BNN), KRO’s Hemelbestormers en Spijkers met Koppen (VARA). En uiteraard wordt van Eerste Kerstdag t/m Oudjaarsdag de Radio 2 Top 2000 rechtstreeks uitgezonden vanuit het gezelligste muziekcafé van Nederland. Bij al deze programma’s is publiek van harte welkom. Nieuw dit jaar is dat vooraf een plek kan worden gereserveerd. Een compleet programmaoverzicht is te vinden op beeldengeluid.nl. 

Radio 2 Top 2000
De Radio 2 Top 2000 is het grootste radio- en muziekevenement van Nederland. De lijst van tweeduizend platen wordt jaarlijks samengesteld door het publiek en uitgezonden van Eerste kerstdag tot en met Oudejaarsavond op Radio 2. De Top 2000 trekt jaarlijks 11 miljoen mensen via radio, televisie en internet en is volgens de luisteraars een vaste waarde bij de feestdagenbeleving. De Top 2000 live beleven kan bij Beeld en Geluid in Hilversum. 
 

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL