Top 2000 Café bij Beeld en Geluid

De hele maand december het ultieme eindejaarsgevoel

23 OKTOBER 2014, HILVERSUM
Samenvatting
​De hele maand december kom je bij Beeld en Geluid in eindejaarssferen in het enige echte Top 2000 Café. Het beroemdste radio- en televisiecafé van Nederland staat dan weer te schitteren in de hal van het instituut op het Media Park in Hilversum.

Kom langs in het café waarvandaan de bekende NPO Radio 2 dj’s de Top 2000 tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteren en Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de Top 2000 televisie-uitzendingen verzorgen. Je kunt er bovendien in de maand december meedoen aan een vinylworkshop, een Popquiz onder leiding van NPO Radio 2 dj Frank van ’t Hof en vele andere Top 2000 activiteiten.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.berichten