Top 2000 Café bij Beeld en Geluid

De hele maand december het ultieme eindejaarsgevoel

23 OKTOBER 2014, HILVERSUM
Samenvatting
​De hele maand december kom je bij Beeld en Geluid in eindejaarssferen in het enige echte Top 2000 Café. Het beroemdste radio- en televisiecafé van Nederland staat dan weer te schitteren in de hal van het instituut op het Media Park in Hilversum.

Kom langs in het café waarvandaan de bekende NPO Radio 2 dj’s de Top 2000 tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteren en Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de Top 2000 televisie-uitzendingen verzorgen. Je kunt er bovendien in de maand december meedoen aan een vinylworkshop, een Popquiz onder leiding van NPO Radio 2 dj Frank van ’t Hof en vele andere Top 2000 activiteiten.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen belicht vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.berichten