Koninklijk dineren tijdens de herfstvakantie bij Beeld en Geluid

Samenvatting
In de koninklijke tentoonstelling Leven met Oranje staat tijdens de herfstvakantie een bijzondere koninklijke tafel opgesteld. Iedere dag kunnen ouders en kinderen daar leren hoe het ‘heurt’. Hoe dek je een koninklijke tafel eigenlijk? Waar praat je over met staatshoofden en presidenten? En.. wie neemt plaats naast de koning van België?

Koninklijk dineren kun je leren en wel bij Beeld en Geluid. Kinderen en hun ouders worden in deze activiteit met raad en daad bijgestaan door etiquette-deskundige Reinildis van Ditzhuyzen.

  • Wat : gezinsactiviteit: koninklijk dineren
  • Wanneer : 12 t/m 27 oktober, dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur (in de herfstvakantie is Beeld en Geluid ook op maandag 14 en 21 oktober geopend) 
  • Waar : Beeld en Geluid, Hilversum
  • Leeftijd : vanaf 6 jaar (onder begeleiding van een ouder)

Deelname aan het koninklijk tafeldekken is gratis. Deze gezinsactiviteit wordt gesteund door VSBfonds en SNS Reaal Fonds.

Leven met Oranje, een koninklijke tentoonstelling
Leven met Oranje is een tijdelijke tentoonstelling vol archiefmateriaal van en over ons Koninklijk Huis. Ons koningshuis bestaat 200 jaar en daarvan is ruim een eeuw vastgelegd in bewegend beeld. Te midden van 17 beeldschermen van twee meter hoog, kunnen bezoekers genieten van bekende en minder bekende beelden van de Oranjes rondom vijf thema's; sporten, rouwen, werken, strijden en vieren met Oranje. Kortom: ons leven met Oranje.

Beeld en Geluid experience
De tentoonstelling en de gezinsactiviteit zijn inbegrepen bij de entreeprijs voor de Beeld en Geluid experience: de vaste presentatie waar Beeld en Geluid duizenden uren, radio, televisie, film en muziek uit zijn archief op interactieve wijze presenteert. Je kan er uren grasduinen door oude opnames, maar ook in de huid van presentator of nieuwslezer kruipen. Meer informatie over de experience, de tentoonstelling en de herfstvakantie is te vinden op www.beeldengeluid.nl

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL