TweetUp @BeeldenGeluid

Beeld en Geluid likes YOU!

13 MAART 2012, HILVERSUM, NEDERLAND
Samenvatting
Beeld en Geluid bedankt haar trouwe Twitter-volgers en Facebook-fans met een TweetUp op zaterdag 7 april. Het Hilversumse instituut organiseert deze gratis middag voor fans in navolging van succesvolle TweetUps van onder andere het Dalí museum in Sint Petersburg en het British Museum in Londen. Beeld en Geluid is sinds februari 2009 actief op Facebook en Twitter en heeft inmiddels meer dan 5.000 volgers op Twitter en ruim 2.000 Facebook fans.
TweetUp @BeeldenGeluid

Bezoek op zaterdag 7 april gratis de Beeld en Geluid experience en de André van Duin tentoonstelling. Ontmoet andere volgers en fans, terwijl je je belevenissen in de experience deelt op Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest of Flickr. Inschrijven kan via de homepage van Beeld en Geluid tot 30 maart (vol is vol).

#tweetupbeng
Zaterdag 7 april 2012
14.30 – 17.30

Beeld en Geluid is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.30 uur.
Meer informatie over de experience van Beeld en Geluid is te vinden op beeldengeluid.nl. 
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.berichten