TweetUp @BeeldenGeluid

Beeld en Geluid likes YOU!

13 MAART 2012, HILVERSUM, NEDERLAND
Samenvatting
Beeld en Geluid bedankt haar trouwe Twitter-volgers en Facebook-fans met een TweetUp op zaterdag 7 april. Het Hilversumse instituut organiseert deze gratis middag voor fans in navolging van succesvolle TweetUps van onder andere het Dalí museum in Sint Petersburg en het British Museum in Londen. Beeld en Geluid is sinds februari 2009 actief op Facebook en Twitter en heeft inmiddels meer dan 5.000 volgers op Twitter en ruim 2.000 Facebook fans.
TweetUp @BeeldenGeluid

Bezoek op zaterdag 7 april gratis de Beeld en Geluid experience en de André van Duin tentoonstelling. Ontmoet andere volgers en fans, terwijl je je belevenissen in de experience deelt op Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest of Flickr. Inschrijven kan via de homepage van Beeld en Geluid tot 30 maart (vol is vol).

#tweetupbeng
Zaterdag 7 april 2012
14.30 – 17.30

Beeld en Geluid is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.30 uur.
Meer informatie over de experience van Beeld en Geluid is te vinden op beeldengeluid.nl. 
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Het gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een dagelijks groeiende collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires, nieuwe media, games en internetcultuur. Deze collecties geven een uniek beeld van de geschiedenis van Nederland van de afgelopen honderd jaar en van de ontwikkeling van de audiovisuele media in het bijzonder. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek. Door middel van onderzoek en innovatie heeft het instituut zich ontwikkeld tot een brede culturele instelling die met de opgebouwde kennis en infrastructuur een centrale functie inneemt binnen de archief- en mediasector in binnen- en buitenland. Beeld en Geluid ontvangt een structurele Rijksbijdrage op grond van de Mediawet.


The Netherlands Institute for Sound and Vision is an important player when it comes to management and accessibility of Dutch audiovisual heritage. The special building on the Media Park in Hilversum stores a daily growing collection of over 1.000.000 hours of radio, television, film, pictures and music. Sound and Vision is committed to make this unique collection and the knowledge about it widely accessible for diverse audiences, including media professionals, the creative sector, education and the general audience. Through research and innovation, the institute has developed into a broad cultural institution that, with its accumulated knowledge and infrastructure, occupies a central position within the archive and media branch.