TweetUp @BeeldenGeluid

Beeld en Geluid likes YOU!

13 MAART 2012, HILVERSUM, NEDERLAND
Samenvatting
Beeld en Geluid bedankt haar trouwe Twitter-volgers en Facebook-fans met een TweetUp op zaterdag 7 april. Het Hilversumse instituut organiseert deze gratis middag voor fans in navolging van succesvolle TweetUps van onder andere het Dalí museum in Sint Petersburg en het British Museum in Londen. Beeld en Geluid is sinds februari 2009 actief op Facebook en Twitter en heeft inmiddels meer dan 5.000 volgers op Twitter en ruim 2.000 Facebook fans.
TweetUp @BeeldenGeluid

Bezoek op zaterdag 7 april gratis de Beeld en Geluid experience en de André van Duin tentoonstelling. Ontmoet andere volgers en fans, terwijl je je belevenissen in de experience deelt op Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest of Flickr. Inschrijven kan via de homepage van Beeld en Geluid tot 30 maart (vol is vol).

#tweetupbeng
Zaterdag 7 april 2012
14.30 – 17.30

Beeld en Geluid is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.30 uur.
Meer informatie over de experience van Beeld en Geluid is te vinden op beeldengeluid.nl. 
Afbeeldingen
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen belicht vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.berichten