Beeld en Geluid museum opent tijdelijk deuren voor publiek

Gebouw blijft toegankelijk voor verschillende activiteiten

Beeld en Geluid.jpg
  • jpg

Vanaf 2 september opent het museum van Beeld en Geluid tijdelijk zijn deuren voor bezoekers. Tot en met 25 oktober 2020 kan publiek een laatste bezoek brengen aan het huidige museum, voordat wordt gestart met een grootse verbouwing. Het nieuwe mediamuseum opent medio 2022 zijn deuren. Het gebouw van Beeld en Geluid blijft toegankelijk als archief, evenementenlocatie en voor arrangementen en onderwijsactiviteiten. 

‘De belangrijkste overweging om in september en oktober een laatste keer open te gaan is dat het museum de kern is waar ons publiek, maar ook vele collega’s, partners, vrijwilligers en leveranciers hun bed voor uitkomen. Twaalf jaar Experience laat je niet als een nachtkaars uitgaan,’ aldus Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur Beeld en Geluid. 

Van 2 september tot en met 25 oktober 2020 gelden aangepaste openingstijden en moeten kaarten gereserveerd worden. Tickets zijn vanaf medio juli te reserveren. Kijk voor meer informatie op www.beeldengeluid.nl

Nieuw museum Beeld en Geluid

Beeld en Geluid bouwt aan een actueel en uniek mediamuseum waarin de bezoeker op een onvergetelijke manier gaat beleven hoe media toen, nu en straks werken. Het wordt het eerste museum ter wereld dat zich continu aanpast aan handelingen van de bezoeker aan de hand van slimme technologie en big data. Op deze manier draagt Beeld en Geluid bij aan een mediawijzere samenleving.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Beeld & Geluid nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL