Vier nu je verjaardag bij Beeld en Geluid in Jill-stijl

Glitter en Glamour partijtje met tips van Jill

Hilversum - Vanaf nu kan het: je verjaardag in Jill-stijl vieren bij Beeld en Geluid in Hilversum. Jill Schirnhofer is bekend van haar eigen programma bij AVROTROS en ze houdt zelf erg van glitter en glamour. Voor alle jarige Jill-fans heeft Jill nu een speciaal verjaardagsfeestje samengesteld helemaal in haar eigen stijl. Dat betekent een super chique high-tea met prachtig servies, lekkere limo, fancy cupcakes, chocolaatjes, glitters en tekenen met een vulpen, net als Jill.

230511 jill uitnodiging def fa99ef original 1479827492

Daarna bezoek je in Glitter & Glamour stijl de experience, maar uiteraard wel zoals Jill het ook zou doen. Dus stap je als een tv-queen door de showdeur, speel de sterren van de hemel in een spannende televisie-achtervolging en laat je de beste dansmoves zien op het Toppop podium.

Glitter & Glamour feestje met tips van Jill

Prijs €15,00 per kind.

Aantal Minimaal 7 en maximaal 10 kinderen

Leeftijd 7-12 jaar

Tijden Dinsdag t/m vrijdag om 14:30 uur

Zaterdag en zondag om 11:30 uur of om 14:30 uur.

Duur high tea en tekenen 1 uur, experience zo lang als je wilt

Reserveren evenementen@beeldengeluid.nl / 035 - 677 54 44

© AVROTROS/Mediamind Creative B.V.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen belicht vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.berichten