Vier nu je verjaardag bij Beeld en Geluid in Jill-stijl

Glitter en Glamour partijtje met tips van Jill

Hilversum - Vanaf nu kan het: je verjaardag in Jill-stijl vieren bij Beeld en Geluid in Hilversum. Jill Schirnhofer is bekend van haar eigen programma bij AVROTROS en ze houdt zelf erg van glitter en glamour. Voor alle jarige Jill-fans heeft Jill nu een speciaal verjaardagsfeestje samengesteld helemaal in haar eigen stijl. Dat betekent een super chique high-tea met prachtig servies, lekkere limo, fancy cupcakes, chocolaatjes, glitters en tekenen met een vulpen, net als Jill.

230511 jill uitnodiging def fa99ef original 1479827492

Daarna bezoek je in Glitter & Glamour stijl de experience, maar uiteraard wel zoals Jill het ook zou doen. Dus stap je als een tv-queen door de showdeur, speel de sterren van de hemel in een spannende televisie-achtervolging en laat je de beste dansmoves zien op het Toppop podium.

Glitter & Glamour feestje met tips van Jill

Prijs €15,00 per kind.

Aantal Minimaal 7 en maximaal 10 kinderen

Leeftijd 7-12 jaar

Tijden Dinsdag t/m vrijdag om 14:30 uur

Zaterdag en zondag om 11:30 uur of om 14:30 uur.

Duur high tea en tekenen 1 uur, experience zo lang als je wilt

Reserveren evenementen@beeldengeluid.nl / 035 - 677 54 44

© AVROTROS/Mediamind Creative B.V.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.berichten