Vier nu je verjaardag bij Beeld en Geluid in Jill-stijl

Glitter en Glamour partijtje met tips van Jill

Hilversum - Vanaf nu kan het: je verjaardag in Jill-stijl vieren bij Beeld en Geluid in Hilversum. Jill Schirnhofer is bekend van haar eigen programma bij AVROTROS en ze houdt zelf erg van glitter en glamour. Voor alle jarige Jill-fans heeft Jill nu een speciaal verjaardagsfeestje samengesteld helemaal in haar eigen stijl. Dat betekent een super chique high-tea met prachtig servies, lekkere limo, fancy cupcakes, chocolaatjes, glitters en tekenen met een vulpen, net als Jill.

230511 jill uitnodiging def fa99ef original 1479827492

Daarna bezoek je in Glitter & Glamour stijl de experience, maar uiteraard wel zoals Jill het ook zou doen. Dus stap je als een tv-queen door de showdeur, speel de sterren van de hemel in een spannende televisie-achtervolging en laat je de beste dansmoves zien op het Toppop podium.

Glitter & Glamour feestje met tips van Jill

Prijs €15,00 per kind.

Aantal Minimaal 7 en maximaal 10 kinderen

Leeftijd 7-12 jaar

Tijden Dinsdag t/m vrijdag om 14:30 uur

Zaterdag en zondag om 11:30 uur of om 14:30 uur.

Duur high tea en tekenen 1 uur, experience zo lang als je wilt

Reserveren evenementen@beeldengeluid.nl / 035 - 677 54 44

© AVROTROS/Mediamind Creative B.V.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Het gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een dagelijks groeiende collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires, nieuwe media, games en internetcultuur. Deze collecties geven een uniek beeld van de geschiedenis van Nederland van de afgelopen honderd jaar en van de ontwikkeling van de audiovisuele media in het bijzonder. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek. Door middel van onderzoek en innovatie heeft het instituut zich ontwikkeld tot een brede culturele instelling die met de opgebouwde kennis en infrastructuur een centrale functie inneemt binnen de archief- en mediasector in binnen- en buitenland. Beeld en Geluid ontvangt een structurele Rijksbijdrage op grond van de Mediawet.


The Netherlands Institute for Sound and Vision is an important player when it comes to management and accessibility of Dutch audiovisual heritage. The special building on the Media Park in Hilversum stores a daily growing collection of over 1.000.000 hours of radio, television, film, pictures and music. Sound and Vision is committed to make this unique collection and the knowledge about it widely accessible for diverse audiences, including media professionals, the creative sector, education and the general audience. Through research and innovation, the institute has developed into a broad cultural institution that, with its accumulated knowledge and infrastructure, occupies a central position within the archive and media branch.